Visie & aanpak

In 8 stappen naar uw droomkeuken/interieur:

Kiezen voor Biwood, dat is samenwerken in vertrouwen. Uw verhaal is ons uitgangspunt, en dat kruiden we met in-house vakmanschap en creativiteit. Een planmatige aanpak en een degelijke voorbereiding zijn de sleutel tot een vlotte uitvoering en oplevering.

  • Samen concretiseren we uw noden (met of zonder architect)
  • We meten alles op en maken een ruimtelijke studie
  • We ontwikkelen een conceptstudie en de bouwtekeningen
  • Onze vakmensen analyseren de maakbaarheid
  • Onze calculators berekenen de kost van het project en doen u een prijsvoorstel
  • We plannen het project in en kopen de materialen aan
  • We produceren de onderdelen, monteren en plaatsen
  • Tijd voor de nazorg

Architecten

Voor u als architect zijn we een uitstekende sparringpartner. We zetten uw visie en de wensen van uw klant om in de realiteit. We hebben alle troeven in huis om een leefkeuken en interieurproject van A tot Z in goede banen te leiden. We denken mee met uw ontwerp, berekenen de maakbaarheid, gaan op zoek naar materialen en beslag, en we maken er een uniek geheel van in eigen atelier.

Architecten waarderen onze vakkundige en flexibele aanpak voor particuliere projecten, maar evengoed voor hun professionele klantenkring. Zowel voor nieuwbouw als renovatie is Biwood de all-in-one partner voor totaalinrichting mét dat tikkeltje meer. We hebben ook jarenlange ervaring met de inrichting van showrooms, kantoren, praktijkruimtes, hotels en horecazaken.

Residentieel

Exclusief en op maat. Zo creëren we leefkeukens en totaalinterieurs voor residentiële projecten over gans België en daarbuiten. Een creatie uit ons atelier is niet zomaar een maatkast of keuken. Biwood combineert de essentie van de ruimte met het karakter van materialen, origineel design en perfectie in uitvoering. Voeg hierbij de persoonlijke touch van onze interieurspecialist, de open communicatie van onze projectmanager alsook de toegevoegde waarde van onze technische expert… en je begrijpt dat wij garant staan voor residentiële pareltjes. Pure klasse, dat verdient u!

Zo kunnen we helpen: