An interior is the natural projection of the soul – Ours and yours combined

Klasse en kwaliteit zijn onze persoonlijke drijfveren. Voor leefkeukens en interieurs die tot de verbeelding spreken. Zowel qua look als materiaalkeuze. Vol finesse en stijl. Maar bovenal een afspiegeling van persoonlijke wensen en smaak. Daarom kiezen particulieren en architecten al jaren voor Biwood.

Vakmanschap over de ganse lijn

Ieder project krijgt de volste aandacht. Gekruid met communicatie en vakmanschap, afgewerkt met passie en oog voor detail. Schoonheid begint bij luisteren en onze interieurspecialist is daarbij een vaste waarde, geruggesteund door onze calculators en hun technische expertise.  

Met toewijding vertalen wij dromen en visies in state-of-the-art leefkeukens en totaalinterieurs, zowel binnen onze residentiële als professionele klantenkring. Een gepersonaliseerd plan komt tot leven in duurzame materialen in ons eigen atelier, met de nieuwste technologie voor houtbewerking. Daarin kruipt heel wat magic, wij houden niet van standaard. Uw interieur wordt een unicum.

Betrokken team

Het zijn onze mensen die het verschil voor u maken. Jong, innovatief en dynamisch, striving for the best. Een betrokken team van specialisten, interieurarchitecten en schrijnwerkers. Samen goed voor ruim 120 jaar ervaring. Kraks in operationale excellentie, masters in productie en plaatsing.

Meubel(mooi)makers, zo kennen klanten ons. Met het warme hart van een familiebedrijf en een onuitputtelijk streven naar perfectie. Pure luxe zoals die zijn moet: een klasse apart.

Annemie Segers
Managing Director
Nathalie Van Der Henst
Interior Advisor
Rachelle Schmitz
Calculator
Steven Bastiaanse
Technical Designer
Pieter De Pauw
Project Coordinator