Uw keuken, een bron van levensvreugde

Een keuken van Biwood, dat wordt de gezelligste plek in huis. Het kloppend hart van uw woning, waar gekookt, geleefd en gelachen wordt. Een plek doordrongen van liefde, waar ontmoeting centraal staat, in een subliem kader. Met passie gecreëerd door Biwood.

Residentiële leefkeukens

Ons team maakt de dromen van uw innerlijke chef-kok waar, in welke stijl dan ook. We staan bekend om exclusieve en residentiële leefkeukens op maat, in opdracht van particulieren en architecten. Pure eenvoud of luxe ten top, wij gaan altijd voor de beste materialen en nieuwste technologieën. Elke keuken wordt door onze vakmannen gemaakt in ons atelier in Herentals. Uw garantie op topkwaliteit.

State-of-the-art elektronica

De look en feel van uw nieuwe leefkeuken zal machtig zijn, de kracht van uw keukentoestellen ook. We integreren state-of-the-art elektronica en wijnklimaatkasten die op vlak van functionaliteit en uitstraling hoge toppen scheren. Met Miele, Gaggenau en andere hoogwaardige merken zit u goed voor jarenlang keukenplezier. Een gevoel dat u nog nooit eerder heeft ervaren.

Uw interieur ook naar een hoger niveau tillen?